Winnaars van de zonnebloemwedstrijd 2022

Op zondag 28 augustus is de jury van de groencommissie langs de deuren (tuinen) geweest om alle zonnebloemen te bewonderen en op te meten. We hebben prachtige exemplaren gezien met trotse eigenaren. De zonnebloemen stonden er mooi bij en we konden zien dat iedereen zijn of haar best had gedaan om de bloemen goed te verzorgen. De jury stond versteld van de vele hoge zonnebloemen en het werd dus nog erg spannend wie er zou gaan winnen! De allerhoogste zonnebloem die we hebben gemeten, was 280 cm! Amber en Norah zijn de winnaars geworden van de zonnebloemwedstrijd 2022: gefeliciteerd! Ze hebben een mooi vlinderpakket gekregen bij de prijsuitreiking. De tweede prijs ging naar Elin met een zonnebloem van 270 cm hoog: gefeliciteerd! En de derde prijs is naar Mikki gegaan met haar zonnebloem van 260 cm lang: gefeliciteerd!
Volgend jaar kunnen alle kinderen van de Sniep weer meedoen met de zonnebloemwedstrijd 2023: houd hiervoor onze website in de gaten.


De groene Sniep

Samenwerken aan een groene oase

doe mee

2021-2023 DeGroeneSniep.nl

Disclaimer